Ο θεμιστοκλής Ρήγας ξεδιπλώνει το (γλυκό) ταλέντο του στις δημιουργίες του ζαχαροπλαστείου γκλόρια και μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις του για την ζαχαροπλα-στική!

Πόσο σημαντική είναι η ακρίβεια στην εκτέλεση μιας συνταγής;

Είναι καλό να ακολουθούμε την συνταγή κατά γράμμα ! Όταν ξεκινάμε να μαθαίνουμε την ζαχαροπλαστική . Μετά από μερικά χρόνια εμπειρίας μπορούμε σιγά σιγά να βάζουμε και τις δικές μας πινελιές στις συνταγές μας ώστε να εξελίσσουμε αυτό που κάνουμε και ο κόσμος να απολαμβάνει νέες δημιουργίες

Τι είναι για εσένα γκουρμέ;

Είναι λίγο παρεξηγημένη αυτή η λέξη και πολλές φορές ο κόσμος  τρομάζει  ακούγοντας την  λέξη γκουρμέ . Έχει  στο μυαλό του μικρές ποσότητες με μεγάλο κόστος.  Γκουρμέ για εμένα είναι οτιδήποτε καλό μαγειρεμένο με αγνά και φρέσκα υλικά . Φυσικά και η ωραία παρουσίαση παίζει και αυτή τον ρόλο της !!

Πώς νιώθεις κάθε φορά που δημιουργείς ένα νέο γλυκό;

Μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Είναι πολύ όμορφο να μπορείς να δημιουργείς νέα πράγματα, που έχουν ένα μικρό κομμάτι του εαυτού σου. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερός που η δουλειά µου, μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Αλλά για εμένα η υπέρτατη ευχαρίστηση είναι όταν βλέπω τον κόσμο να απολαμβάνει τις γλυκές δημιουργίες που παρασκευάζουμε !!!

Πού μπορούμε να σε συναντήσουμε και να γευθούμε τις γλυκές δημιουργίες σου; Και τι θα συμβούλευες το αγοραστικό κοινό;

Θα μας βρείτε στο Γκλόρια ..σχεδόν όλοι το γνωρίζουν για τα υπέροχα γαλακτομπούρεκα !! Τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει και πολύ μεγάλη σημασία στη μοντέρνα ζαχαροπλαστική προσπαθώντας καθημερινά να δημιουργούμε κάτι καινούργιο και διαφορετικό .

Θα συμβουλεύαμε το αγοραστικό κοινό να δοκιμάζει καινούργιες γεύσεις και προϊόντα θα είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για αυτόν !!!